Matias Vesterinen kisaili sunnuntaina Karkkilassa MX2-luokan SM-sarjassa — Imatran Moottorikerhon kuljettaja ajoi yhteistuloksissa neljänneksi

Marko Vihriä

Matias Vesterinen ajoi sunnuntaina yhteistuloksissa neljänneksi.
Matias Vesterinen ajoi sunnuntaina yhteistuloksissa neljänneksi.

Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen, 16, kisaili sunnuntaina Karkkilassa motocrossin MX2-luokan SM-sarjassa.

Sunnuntai-aamun aika-ajot käytiin hankalissa olosuhteissa, kun vesisateen jäljiltä rata oli mutainen. Vesterinen sijoittui aika-ajossa viidenneksi.

Vesterinen sai ensimmäiseen kisaan onnistuneen startin, ja hän veti letkaa perässään hetken aikaa. Kaatumiset kuitenkin sotkivat nuoren kuljettajan rytmin, ja maaliin hän ajoi lopulta seitsemäntenä.

Toisessa kilpailussa startti oli huonompi, mutta Vesterinen onnistui nousemaan nopeasti kärkiporukkaan. Lopulta toisessa kisassa Vesterinen ajoi maaliin kolmantena. Yhteistuloksissa hän oli neljäs.

SM-sarjaa johtava Espoon Moottorikerhon Emil Silander oli osakilpailun toinen.

SM-pisteissä toisena ennen sunnuntain kilpailuja ollut tamperelainen Jere Haavisto jätti sunnuntain SM-osakilpailut välistä MM-sarjan osakilpailun vuoksi. Tämän myötä Vesterinen nousi SM-sarjassa toiseksi.

Ajamatta on vielä neljä osakilpailua, ja yhteensä kahdeksan erää.

Vesterisen kausi jatkuu 23. päivä kesäkuuta EMX125-luokan EM-sarjan osakilpailulla Saksassa. EM-sarjaa on jäljellä vielä yhteensä neljä osakilpailua.

Ennen Saksan osakilpailua Vesterinen käväisee vielä Italiassa, jonne hän matkustaa katsastamaan yhden tiimin toimintaa ensi kautta ajatellen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset