Nuorten maajoukkuepuolustaja Santeri Airola teki Ketterän kanssa pitkän sopimuksen — Imatralaisseuran oma kasvatti jatkaa loppukauden SaiPan A-nuorissa

Airolan ja Ketterän sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja option kaudesta 2021—2022.

Mika Strandén

Ketterä rakentaa kovaa vauhtia ensi kauden joukkuettaan. Arkistokuva.
Ketterä rakentaa kovaa vauhtia ensi kauden joukkuettaan. Arkistokuva.

Imatran Ketterä on solminut pitkän sopimuksen puolustaja Santeri Airolan kanssa. Sopimus kattaa kaudet 2019—2020 ja 2020—2021, jonka lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2021—2022.

Airola, 18, on tällä kaudella pelannut SaiPan nuorten SM-liigajoukkueessa. 38 ottelussa hän on kerännyt tehopisteet 3+26=29. Airola on tällä kaudella pukenut SaiPan paidan myös yhdessä liigaottelussa. Viime kaudella hän pelasi kasvattajaseurassaan Ketterässä nuorten Mestiksessä 40 ottelua tehoin 6+25=31.

Viikko sitten Airola oli mukana Suomen U20-maajoukkueessa Turussa pelatussa viiden maan turnauksessa, jossa Airola palkittiin muun muassa kertaalleen Suomen parhaana pelaajana.

— Tavoitteena on saada jääkiekosta ammatti ja uskon, että minun kohdallani Mestis on juuri nyt paras paikka kehittyä. Ketterä on hyvä paikka nuorelle pelaajalle, ja kun pääsee treenaamaan hyvin ja pelaamaan miesten pelejä, niin uskon että pari hyvää kautta Ketterässä valmistaa minua pelaajana parhaiten, kommentoi Airola Ketterän tiedotteessa.

Ketterä ja SaiPa ovat siirtorajalla sopineet, että Airola jatkaa SaiPassa tämän kauden loppuun.