Kouvolan Sanomat: Miesten Superpesis pelataan neljässä lohkossa – Runkosarjassa on kuitenkin vain yksi yhteinen sarjataulukko

IPV pelaa itälohkossa Joensuun ja Kiteen kanssa. KPL:n puheenjohtaja harri Lehto avaa etukäteen erikoista sarjajärjestelmää Kouvolan Sanomille.

Kalle Parkkinen

Miesten Superpesiksen runkosarjaa pelataan neljässä lohkossa heinäkuussa alkavalla kaudella.
Miesten Superpesiksen runkosarjaa pelataan neljässä lohkossa heinäkuussa alkavalla kaudella.

Superpesiksen tulevan kauden sarjajärjestelmä julkaistaan perjantaina ja otteluohjelmat ensi viikon aikana. Pesäpalloliitto tiedotti maanantaina, että pelit käynnistyvät 2. heinäkuuta.

Kouvolan Pallonlyöjien puheenjohtaja Harri Lehto raotti kuitenkin jo etukäteen kaavailtua sarjajärjestelmää Kouvolan Sanomille.

Lehdon mukaan tulevasta kesästä on odotettavissa erittäin mielenkiintoinen myös poikkeuksellisen sarjajärjestelmän vuoksi.

– Superpesiksen runkosarja pelataan tällä tietoa neljässä eri lohkossa, joista kuitenkin laaditaan yksi yhteinen sarjataulukko, kertoo puheenjohtaja.

KPL:n kanssa samassa lohkossa pelaavat Hyvinkää, Tampere ja Kankaanpää. Imatran Pallo-Veikot puolestaan pelaa itälohkossa Joensuun ja Kiteen kanssa.

Nämä sekä Pohjanmaan joukkueet Vimpelin, Seinäjoen ja Koskenkorvan KPL kohtaa kaksi kertaa kotona ja vieraissa. Runkosarjassa KPL ei pelaa lainkaan Kempelettä, Raahea, Sotkamoa eikä Siilinjärveä vastaan.

– Matkakuluista ja muista koituu meille jonkun verran säästöä. Ei paljoa, mutta tässä tilanteessa jokainen euro on meille kotiinpäin, sanoo Lehto.

Pesäpallokausi käynnistyy heinäkuun alkuun mennessä kaikilla sarjatasoilla.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset