Ketterän ykkössentterin Tomi Iso-Mustajärven maalinälkä on ollut ehtymätön

Jonatan Tanus iski viime kaudella Mestiksen runkosarjassa 40 maalia. Iso-Mustajärvi uhkaa nykyvauhdillaan Tanuksen ennätystä.

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi on koko Mestiksen kultakypärä.


Ketterän ykkösvitjan sentteri Tomi Iso-Mustajärvi johtaa kolmella osumalla Mestiksen maalintekijätilastoa.

Iso-Mustajärvi on 22 ottelussa iskenyt nyt 16 maalia. Tasaisen vauhdin taulukolla Iso-Mustajärvi iskisi runkosarjassa 36 maalia.


Viime vuonna nyt SaiPassa pelaava Jonatan Tanus iski SaPKon paidassa Mestiksen runkosarjan uuden maaliennätyksen. Tanus teki runkosarjassa 40 maalia.

Ketterä on vahvoilla

Mestiksen tilastoissa


Tomi Iso-Mustajärvi johtaa myös Mestiksen pistepörssiä, 16 maalin lisäksi hän on antanut 12 maalisyöttöä.


Ketterällä on pistepörssin kärkikymmenikössä myös kaksi muuta pelaajaa. Joona Jääskeläinen on tilaston neljäs (12+12) ja Santeri Vuoti kahdeksas (8+14). Jesse Juntheikki on 11:s kuudella maalilla ja 16 maalisyötöllään.


Kun edellä olevia lukemia tutkii, niin ei ole ihme, että Ketterän ykköskenttää, jossa hyökkääjinä pelaavat juuri Jääskeläinen, Iso-Mustajärvi ja Vuoti pidetään tällä hetkellä Mestiksen ykkösvitjana. Kolmikko täydennettynä Juntheikillä on ollut avainasemassa myös Ketterän ylivoimapelissä.
Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet