Ketterän hyökkääjä Dan Nybondas joutuu sivuun loppukaudeksi — Mikko Haaparanta, Ville Vainikainen ja Samuli Vuokniemi palaamassa pelikuntoon

KooKoosta lainalla ollut Ville Järvinen ei jatka Imatralla.

Mikko Haaparanta on palaamassa kaukaloihin. Arkistokuva.
Mikko Haaparanta on palaamassa kaukaloihin. Arkistokuva.

Torstaina harjoituksissa loukkaantunut Imatran Ketterän hyökkääjä Dan Nybondas on sivussa alaraajavamman takia useita viikkoja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että miehen kausi on ohi, seura kertoo kotisivuillaan.

Hyökkääjät Mikko Haaparanta, Ville Vainikainen ja Samuli Vuokniemi ovat kaikki puolestaan palaamassa pelikuntoon 1—2 viikon sisällä.

KooKosta lainalla Ketterässä pelannut puolustaja Ville Järvinen ei jatka Imatralla. Hän pelasi Ketterässä yhteensä 11 ottelua ilman tehopisteitä.

Jukureissa vielä tällä viikolla lainasopimuksella pelaava puolustaja Marlo Koponen palaa takaisin Ketterään 8. helmikuuta pelattavan liigakierroksen jälkeen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut