MMA Imatran jujutsukoille menestystä viikonloppuna — Junioreissa neljä sarjavoittoa

MMA Imatran sarjavoittajia olivat junioreissa Rasmus Rintee, Juho Suvanto, Justus Vesala ja Matti Aurala.

MMA Imatra

Antti Toiviainen teki menestyksekkään paluun kisatatameille.
Antti Toiviainen teki menestyksekkään paluun kisatatameille.

MMA Imatran brasilialaisen jujutsun ottelijat loistivat Lahden kansallisissa BJJ-kilpailuissa viikonloppuna. Kilpailuissa oli mukana 15 MMA Imatran ottelijaa, joista lähes kaikki olivat mitalisijoilla. Kilpailut olivat kaksipäiväiset. Ensimmäinen päivä kisattiin perinteisesti BJJ-puku päällä ja toisena päivänä käytiin niin sanotut NOGI-kilpailut.

MMA Imatran sarjavoittajia olivat junioreissa Rasmus Rintee, Juho Suvanto, Justus Vesala ja Matti Aurala. Muille mitalisijoille ylsivät Emma Moilanen, Amelia Hanski ja Rasmus Hukka. Osa kilpailijoista oli molempina päivinä kärkisijoilla ja lisäksi vanhemmat juniorit menestyivät hyvin myös aloittelevien aikuisten sarjoissa. Näitä tuplamenestyjiä olivat Matti Aurala sekä Justus Vesala.

Aikuisten sarjoissa sarjavoittoja ei tullut, mutta hopealle ylsivät Antti Toiviainen, Miro Honkanen, Valtteri Kivistö sekä pronssille Santeri Peltonen. Aloittelevien aikuisten sarjoissa mitaleille pääsivät Romeo Thanveera, Matti Aurala sekä Justus Vesala.

Lahden kilpailuissa oli mukana noin 350 ottelijaa noin 50 eri seurasta. MMA Imatra oli menestyksessä mitattuna yksi kilpailun parhaista seuroista.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset