Ketterän tehomiehet Tomi Iso-Mustajärvi ja Santeri Vuoti ovat tänäänkin SaiPan kokoonpanossa

Iso-Mustajärvi ja Vuoti pelaavat David Goodwinin laitureina. Tomi Iso-Mustajärvi on iloinen saatuaan näyttöpaikkoja myös liigatasolla.

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi johtaa Mestiksen maalipörssiä.
Tomi Iso-Mustajärvi johtaa Mestiksen maalipörssiä.

Ketterän tehohyökkääjistä Tomi Iso-Mustajärvestä ja Santeri Vuotista on hyvää vauhtia tulossa vakiovieraita liigatasolle SaiPassa. Iso-Mustajärvi ja Vuoti ovat SaiPan pelaavassa kokoonpanossa illan liigaottelussa Ässiä vastaan.

Ketterässä pääsääntöisesti sentterinä pelaava Iso-Mustajärvi, 25  pelaa SaiPassa nelosvitjassa laiturina, jossa toisella laidalla on Vuoti ja sentterinä David Goodwin. Ketterässä Iso-Mustajärvi ja Vuoti pelaavat useimmiten samassa kentällisessä.

— Totta kai siitä on apua, että pelaamme Vuotin kanssa samassa ketjussa. Tunnemme toistemme pelitavan jo aika hyvin, Iso-Mustajärvi sanoo muutama tunti ennen ottelun alkua.


SaiPan pelityyli
kelpaa Iso-Mustajärvelle

Siitäkin on apua, että Ketterän ja SaiPan pelillinen perustyyli on aika tavalla samanlainen, aktiivinen omaa tekemistä korostava.

SaiPa ja Ketterä pelaavat samantapaista kiekkoa, johonkin toiseen trappia suosivaan liigajoukkueeseen olisi varmasti vaikeampi kylmiltään hypätä.Tomi Iso-Mustajärvi.


— SaiPa ja Ketterä pelaavat samantapaista kiekkoa, johonkin toiseen trappia suosivaan liigajoukkueeseen olisi varmasti vaikeampi kylmiltään hypätä.

Iso-Mustajärvi palasi vuosi sitten Ketterään Kesken kauden nostamaan joukkuetta Mestikseen. Viime kevään karsinnoissa nousu ei toteutunut ja ”Pate” ehti jo sopia pelaamisesta tällä kaudella Kajaanin Hokin kanssa. Hokki joutui kuitenkin luopumaan Mestiksen sarjapaikasta ja Iso-Mustajärvi huomasi pelaavansa Mestistä Ketterässä.

Mika Jääskeläinen

Santeri Vuoti on pelannut Liigaa myös Ilveksessä.— Kyllähän sekin vaikutti tänne tulemiseen, että tiesi Ketterän ja SaiPan tiiviistä yhteistyöstä ja sitä kautta kenties mahdollisuudesta pelata joitakin pelejä liigassakin. Se, että jotkut meistä ovat päässeet pelaamaan Liigaa antaa minusta uutta puhtia koko joukkueelle. Kaverin saamasta mahdollisuudesta iloitaan, eikä olla kateellisia.Tomi Iso-Mustajärvi on Mestiksen pistepörssin kolmannella sijalla 20 pisteellä. Pisteet ovat kertyneet 11 tehdystä maalista ja 9 maalisyötöstä. Iso-Mustajärvi johtaa Mestiksen maalintekijätilastoa.

— Aika harvinaista, aiemmin syöttöjä on ollut aina enemmän kuin maaleja. Nyt on vain tullut paikkoja ja osumiakin.
SaiPassa  Iso-Mustajärven pistetili on vielä avaamatta.
Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset