Ketterän tehomiehet Tomi Iso-Mustajärvi ja Santeri Vuoti ovat tänäänkin SaiPan kokoonpanossa

Iso-Mustajärvi ja Vuoti pelaavat David Goodwinin laitureina. Tomi Iso-Mustajärvi on iloinen saatuaan näyttöpaikkoja myös liigatasolla.

Tenho Tiilikainen

Tomi Iso-Mustajärvi johtaa Mestiksen maalipörssiä.

Ketterän tehohyökkääjistä Tomi Iso-Mustajärvestä ja Santeri Vuotista on hyvää vauhtia tulossa vakiovieraita liigatasolle SaiPassa. Iso-Mustajärvi ja Vuoti ovat SaiPan pelaavassa kokoonpanossa illan liigaottelussa Ässiä vastaan.

Ketterässä pääsääntöisesti sentterinä pelaava Iso-Mustajärvi, 25  pelaa SaiPassa nelosvitjassa laiturina, jossa toisella laidalla on Vuoti ja sentterinä David Goodwin. Ketterässä Iso-Mustajärvi ja Vuoti pelaavat useimmiten samassa kentällisessä.

— Totta kai siitä on apua, että pelaamme Vuotin kanssa samassa ketjussa. Tunnemme toistemme pelitavan jo aika hyvin, Iso-Mustajärvi sanoo muutama tunti ennen ottelun alkua.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet