Kalevan kisojen mitaliehdokkaat Senni Salminen ja Arttu Tyystjärvi kilpailevat uusitulla kotikentällään — Inkeri-kisat tiistaina Ukonniemen kentällä

Elokuun lopussa Imatran Urheilijat isännöi peruskorjatulla kentällä Seuracupin valtakunnallista finaalia.

Taneli Toikka

Senni Salminen testaa Inkeri-kisoissa, kuinka pituus sujuu peruskorjatulla kotikentällä.
Senni Salminen testaa Inkeri-kisoissa, kuinka pituus sujuu peruskorjatulla kotikentällä.

Imatran Urheilijoiden perinteiset yleisurheilun Inkeri-kisat kilpaillaan tiistai-iltana Ukonniemen urheilukentän uudenkarhealla kentällä, joka on läpikäynyt laajan peruskorjauksen ja saanut siinä sivussa myös uuden nimen.

Naisten pituudessa hyvää tulosta tavoittelee Senni Salminen. joka on Imatran Urheilijoiden suurin mitalitoivo elokuun alussa Kalevan kisoissa. Lappeenrannan Kalevan kisoissa Salmisen päälaji on kuitenkin kolmiloikka.

Pituutta hyppää Inkeri-kisoissa myös Imatran Urheilijoiden kasvatti Arttu Tyysjtärvi. Nykyään Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustavan Tyystjärven ykköslaji on myös kolmiloikka ja hän kuuluu myös Kalevan kisojen mitaliehdokkaisiin.

Osallistujia Inkeri-kisoissa on noin 150, valtaosa juniori-ikäluokissa.

Inkeri-kisat alkavat Ukonniemen urheilukentällä tiistaina klo 17.30.

Elokuun lopussa Imatran Urheilijat isännöi peruskorjatulla kentällä Seuracupin valtakunnallista finaalia. Niiden kisojen avajaisiin saapuvat myös vuosien varrella kansainvälisilläkin kentillä menestyneet Imatran yleisurheilijat Ossi Karttusen johdolla.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset