Ketterän harjoitusturnauksessa katsomokapasiteetista on käytössä vain 35 prosenttia, joka tarkoittaa 400–500 katsojaa – Lippuja myydään minimissään kahden hengen seurueille

Harjoitusturnauksen liput tulivat myyntiin maanantaina Ketterän kausikorttilaisille ja yhteistyökumppaneille. Alustavasti tapahtumaan myydään 200 istumalippua.

ANU PAKARINEN

Koronarajoitusten takia Imatran jäähallin katsomoita ei voida myydä täyteen elokuun harjoitusturnauksessa. Arkistokuva.
Koronarajoitusten takia Imatran jäähallin katsomoita ei voida myydä täyteen elokuun harjoitusturnauksessa. Arkistokuva.

Vallitsevasta koronatilanteesta ja sen mukana tulevista yleisörajoituksista ja yleisötapahtumissa vaadittavista turvaväleistä johtuen Imatran jäähallin katsomokapasiteetista on käytössä vain noin 35 prosenttia Ketterän järjestämässä harjoitusturnauksessa elokuussa.

Ketterä myy kaksipäiväiseen turnaukseen pelkästään päivälippuja minimissään kahden hengen seurueille. Ketterän Turkka Partanen perustelee tätä sillä, että seurueiden välillä pitää olla metrin turvaväli.

– Jos myisimme jokaisen paikan erikseen, pitäisi yhden istujan vieressä olla kaksi tyhjää paikkaa. Saman seurueen sisällä ei tarvitse olla turvavälejä, hän sanoo.

35 prosentin täyttöaste on karkeasti noin 400–500 katsojaa seurueiden koosta riippuen. Imatran jäähalliin mahtuu viime kesän muutostöiden jälkeen 1 300 katsojaa.

"Mikäli lippuja jää, niitä myydään muille"

Harjoitusturnauksen liput tulivat myyntiin maanantaina Ketterän kausikorttilaisille ja yhteistyökumppaneille. Alustavasti tapahtumaan myydään 200 istumalippua ja 200 seisomalippua. Lippuja myydään myöhemmin lisää, mikäli se on mahdollista.

– Halusimme antaa kausikorttilaisille etuosto-oikeuden. Mikäli lippuja jää, niitä myydään muille.

Turnaukseen osallistuvat Ketterän lisäksi KHL-joukkue Jokerit sekä Liiga-joukkueet KooKoo, Jukurit ja Ässät.

Torstaina turnauksessa Ketterä kohtaa KooKoon ja Jokerit pelaa Jukureita vastaan. Perjantaina vuorostaan Ketterä kohtaa Jukurit ja Jokerit pelaavat Ässiä vastaan.

Turnauksen päivälippu maksaa 35 euroa. Turnauksen kaikki neljä ottelua lähetetään suorina ja selostettuina lähetyksinä ja niihin myydään erillisiä lippuja.