Hiihtosuunnistuksen Suomen mestari Tuomas Kotro jättää imatralaisen SK Vuoksen ja siirtyy takaisin Kymin Suunnistajiin — "Paljon on tullut opittua"

Kotkalaislähtöinen Kotro asuu nykyisin Rovaniemellä.

Markku Lintula

Tuomas Kotro siirtyy SK Vuoksesta Kymin Suunnistajiin. Arkistokuvassa Kotro hiihtämässä Valkealassa viime tapaninpäivänä.
Tuomas Kotro siirtyy SK Vuoksesta Kymin Suunnistajiin. Arkistokuvassa Kotro hiihtämässä Valkealassa viime tapaninpäivänä.

Hiihtosuunnistuksen hallitseva pitkän matkan Suomen mestari ja moninkertainen nuorten SM-mitalisti Tuomas Kotro siirtyy SK Vuoksesta takaisin entisen seuransa Kymin Suunnistajien riveihin. SK Vuoksi kertoo asiasta Facebook-sivullaan.

Nykyisin Rovaniemellä asuva Kotro kertoo, että seurasiirron taustalla on Kymin Suunnistajien viimeaikainen menestys juniorisarjoissa.

— Olen Kotkasta kotoisin, ja etenkin junioripojat ovat tulleet siellä nyt esille, mukaan lukien pikkuveljeni Väinö Kotro. Itselläni huippuvuodet ovat käsillä, ja uskon pystyväni toimimaan heille urheilijamentorina aikuisiin siirtymisen lähestyessä, hiihtosuunnistusmaajoukkueeseen kuuluva Kotro taustoittaa ratkaisuaan.

SK Vuoksessa vietetystä ajasta Kotrolle jää lämpimät muistot.

— Seuran puolelta kaikki on toiminut hyvin, jonka vuoksi viihdyin seurassa kymmenisen vuotta. Paljon on tullut opittua, Kotro kiittelee.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset