RPS Lionsin voittoputki katkesi torstai-iltana, kun RPS ja SiU/2 pelasivat paikallisottelussa tasapelin

RPS:llä oli ottelun loppuhetkillä maalipaikkoja iskeä voittomaali, mutta tolppaa lähemmäs se ei päässyt.

Santeri Tynkkynen

RPS:n Tuomas Nuolijoki sekä SiU:n Elmeri Piik kävivät kovaa kamppailua pallosta.
RPS:n Tuomas Nuolijoki sekä SiU:n Elmeri Piik kävivät kovaa kamppailua pallosta.

Jalkapallon Vitosessa pelaavan RPS Lionsin voittoputki katkesi torstai-iltana. RPS ja SiU/2 päätyivät paikallisottelussa pistejakoon, kun peliajan täyttyessä taululla seisoi lukemat 1—1 (1—0).

RPS sai otteluun loistavan startin, kun heti kuudennella minuutilla sarjan maalipörssiä johtava, ruokolahtelaisten Anttoni Hirvonen nosti pallon taidokkaasti maaliverkkoon yli vastaan tulleen SiU-maalivahdin.

Omat paikkansa avauspuoliajalla oli myös SiU:lla, jonka maalintekoyritykset painuivat pääasiassa kuitenkin yli maalin, eikä RPS-maalivahti Antti Nikkanen joutunut juurikaan venymään.

Toisella puoliajalla, 73. peliminuutilla simpeleläiset onnistuivat tasoittamaan ottelun. RPS:n Marko Hietamäki rikkoi omalla rangaistusalueella SiU:n Roope Lötjöstä, ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku.

SiU:n ykkösjoukkueen mukana Kolmostakin tällä kaudella pelannut Jussi Leiviskä sijoitti pallon varmasti pilkulta verkkoon.

RPS:llä oli paikkat iskeä ottelussa vielä voittomaali.

Ottelun loppupuolella RPS:n Anttoni Hirvonen karkasi läpiajoon ja onnistui harhauttamaan SiU:n maalivahdinkin jo ulos tilanteesta, mutta laukaus painui sivuverkkoon. Loppuhetkillä vielä RPS:n Joni Tikkanen laukoi pallon tolppaan.

— Meillä oli paikat tehdä maalit ja voittaa, mutta aina ei ole taito ja tuuri kohdillaan, RPS:n päävalmentaja Tero Kosonen kertasi ottelua.

RPS oli ennen torstain ottelua voittanut kaikki kuusi ottelua, joten tämä oli heille ensimmäinen pistemenetys.

Ruokolahtelaiset jatkavat toistaiseksi sarjan kärkipaikalla, kun kakkossijalla majailevalla Lappee JK:lla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Lappee JK kohtaa torstaina kaikki ottelut hävinneen StU:n, joten on todennäköistä, että se nousee ruokolahtelaisten ohi sarjataulukossa. RPS:llä pisteitä on kasassa 19, kun Lappee JK:lla niitä on 18.

RPS ja Lappee JK kohtaavat toisensa kärkiottelussa ensi keskiviikkona Lappeenrannassa.

— Pitää parantaa seuraavaan peliin, mikäli meinataan pisteitä hakea. Sarjan kovin porukka vastassa, Kosonen toteaa. 

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut