Olympiavoittaja Iivo Niskanen hiihtää Imatralla heinäkuussa — "Hiihtokilpailu heinäkuussa on itsessään jo sellainen elämys, jonka haluaa kokea"

EPA-EFE/Filip Singer

Olympiavoittaja Iivo Niskanen nähdään heinäkuussa Imatralla. Arkistokuva.
Olympiavoittaja Iivo Niskanen nähdään heinäkuussa Imatralla. Arkistokuva.

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen nähdään Imatralla järjestettävän Lunta tupaan -hiihtotapahtuman ykköstähtenä heinäkuussa.

Helmikuussa 50 kilometrin perinteisen kisassa Etelä-Korean olympialaisissa kultaa hiihtänyt Niskanen on Imatralla kolmatta kertaa järjestetettävän tapahtuman ensimmäinen hiihtäjäkiinnitys. Niskanen oli mukana jo vuonna 2015.

—Edellisestä kerrasta jäi hyvä maku ja on nälkää tulla uudestaan kokeilemaan. Silloin ei vauhti riittänyt menestykseen. Hiihtokilpailu heinäkuussa on itsessään jo sellainen elämys, jonka haluaa kokea, Niskanen sanoo tapahtuman järjestävän Imatran Pallo-Veikkojen tiedotteessa.

Lunta tupaan -tapahtuma yhdistää huippuhiihdon ja pesäpallon. Päivä alkaa hiihtokilpailulla alkuillasta. Sen jälkeen pelataan Superpesiksen ottelu Imatran Pallo-Veikkojen ja Joensuun Mailan väillä.

IPV:n organisoima tapahtuma järjestetään heinäkuun 5. päivänä Imatran Ukonniemessä. Kahdella aiemmalla kerralla yleisömäärä on ollut yli 3000.

Jutusta korjattu kirjoitusvirheitä kello 12.32

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat