IPV:n joukkue täydentyy: Juho Toivola siirtyy Koskenkorvan Urheilijoista Imatralle

Sopimus on kaksivuotinen. IPV on Lappeenrannassa opiskelevalle Toivolalle entuudestaan tuttu, sillä hän on harjoitellut talvisin Imatralla.

Tomi Olli

IPV:n mukaan monipuolinen Juho Toivola tuo lisävahvistusta kotiutuksiin ja vaihtolyönteihin. Ulkopelipaikaltaan hän on koppari. Arkistokuva.
IPV:n mukaan monipuolinen Juho Toivola tuo lisävahvistusta kotiutuksiin ja vaihtolyönteihin. Ulkopelipaikaltaan hän on koppari. Arkistokuva.

IPV on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Juho Toivolan, 29, kanssa.

Toivola siirtyy Imatralle Koskenkorvan Urheilijoista.

Viime kaudella hän pelasi 30 ottelua, löi niissä 1+32 juoksua, toi 8 juoksua ja keräsi 133 kärkilyöntiä.

Nurmosta lähtöisin oleva Toivola on urallaan edustanut Superpesiksessä myös JymyJusseja ja Kouvolan Pallon-Lyöjiä.

Hän on urallaan pelannut kaikkiaan 294 Superpesisottelua ja lyönyt niissä 17+229=246 juoksua. Tuotuja juoksuja on 138 ja kärkilyöntejä 1151.

Tuttuja pelaajia

Toivola kertoo lehdistötiedotteessa tulevansa Imatralle ”huippuhyvillä fiiliksillä”. Hän opiskelee Lappeenrannassa, ja on jo muutamana talvena käynyt Imatralla harjoituksissa. Joukkueessa onkin valmiiksi jo useampia tuttuja pelaajia.

— Joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin.

IPV:hen hänet houkutteli suurempi rooli ja vastuu.

— Ulkopelaaminen kiehtoo edelleen ja räpylä kädessä on tarkoitus pelata useampi peli ensi kesänä. Tavoitteena on pelaajana kehittyä kokonaisvaltaisesti ja pelata tasaisen hyvin joka pelissä. Vahvuudet ovat mailanvarressa ja niitä lähden jalostamaan entisestään, sanoo Toivola lehdistötiedotteessa.

IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapään mukaan Toivola tuo Imatralle kotiutus- ja vaihtolyöntivoimaa sekä kilpailua ulkopeliin, ja on tärkeä pala tulevaisuuden rakentamisessa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset