Sami Partanen jäikin asumaan Kiteelle — Imatran Pallo-Veikkojen uudistuneessa joukkueessa riittää reissumiehiä

IPV aloittaa harjoituspelit tammikuun lopulla Kouvolaa vastaan.

Joonas Tapaninen

Sami Partanen pelaa IPV:n paidassa ensimmäisen miesten harjoituspelinsä sunnuntaina 27. tammikuuta Kouvolaa vastaan.

Imatran Pallo-Veikkojen uudistunut superpesisjoukkue on ollut koolla kahtena leiriviikonloppuna. Ensi viikonloppuna joukkue kokoontuu kolmannen kerran.

Joukkueen uusista pelaajista Kiteellä pitkän ja komean uran pelanneen Sami Partasen odotettiin kotiutuvan Imatralle, mutta näin ei olekaan tapahtunut.

— Tässä on tullut vähän muutoksia matkan varrella. Partasen vaimo lähti Kiteelle takaisin töihin, mutta kyllä Sami IPV:ssä pelaa ensi kesänä, IPV:n tiedottaja Mikko Pehkonen kertoo.

Matkamiehiä IPV:n ryhmässä riittää muutenkin. Kouvolasta siirtynyt Teemu Nurmio on ollut Tampereella poliisikoulussa, mutta on mahdollisesti siirtymässä Lappeenrantaan. Toinen Kouvolasta siirtynyt pelaaja Konsta Hyötyläinen opiskelee Jyväskylässä.

— Arttu Vilander on Kankaanpäässä ja Juuso Lattu opiskelee Tanhuvaarassa, Pehkonen listaa vielä joukkueen matkamiehiä.

IPV aloittaa pesäpallokauteen 2019 valmistautumisen harjoitusotteluilla tammikuussa. IPV:n ensimmäinen vastustaja on sunnuntaina 27.1. viime kauden superpesiksen hopeajoukkue KPL Kouvolasta.

Kaikki IPV:n harjoitusottelut pelataan Aviasport areenalla

Halli-SM-alkuturnaus pelataan Ukonniemessä. Helmikuun 10. päivä IPV ja Kouvola iskevät uudelleen yhteen, nyt SM-turnauksen alkulohkossa.

IPV jatkaa halli-SM-pelejä kotiareenalla pari viikkoa myöhemmin. Lauantaina 23.2. Imatralle saapuu Hyvinkään Tahko ja sunnuntaina IPV kohtaa Kankaanpään.

Halli-SM lopputurnaus pelataan 16.—17.3.2019 Kuopiossa. Mikäli IPV ei ole mukana lopputurnauksessa, tavoitteena on järjestää vielä viimeinen harjoituskauden hallipeli Imatralle saman viikonloppuna.

Huhti-toukokuussa IPV pelaa harjoitusotteluja ulkokentillä, mutta niistä pelinjohtaja Jyrki Valle neuvottelee parhaillaan.

Uusimmat uutiset