Salibandyn Imatran paikallistaisto oli Voiman yksipuolista näytöstä — Kymmenen takaiskun toinen erä oli liikaa Troopersille

Joona Parviainen kuritti Troopersia hattutempulla.

TENHO TIILIKAINEN, TENHO TIILIKAINEN

Tapio Kinnunen laukoi Voimalle kaksi maalia. Arkistokuva.
Tapio Kinnunen laukoi Voimalle kaksi maalia. Arkistokuva.

Imatran salibandyvaltikka pysyi Voiman hallussa, kun imatralaisjoukkueet kohtasivat keskiviikkona 2. divisioonan kaakkoislohkon kärkikamppailussa. Troopers jäi kotiottelussaan jyrän alle loppulukemin 2—14.

Avauserän jälkeen lukemat olivat vielä tasan 2—2, mutta toisessa erässä Voima teki hurjat kymmenen maalia, eikä voittajasta ollut enää epäselvyyttä.

Voiman tehokkaimpia olivat hattutempun tehnyt ja yhden syöttänyt Joona Parviainen sekä Tapio Kinnunen (2+3) ja Jasu Lind (2+2).

Troopersin maalit merkittiin Harri Vertaselle ja Henry Ropposelle.

Voiman ylivoimasta karua kieltään kertoo sekin, että maalivahti Olli Holma joutui torjuntatöihin ottelussa ainoastaan yhdeksän kertaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut