Heikko toinen erä Ketterän turma – KeuPa iski viisi kertaa peräkkäin, eikä kotijoukkue siitä enää toipunut: "KeuPalla taisi olla kolme maalintekopaikkaa, mutta he tekivät viisi maalia"

Ketterän kahden maalin johtoasema vaihtui kirvelevään tappioon KeuPa HT:lle.

Joonas Tapaninen

Ketterän Jesse Hallikas pääsi nokikkain KeuPa HT:n maalivahdin Samuli Tervon kanssa, mutta viime kaudella imatralaisseuraa edustanut veskari vei tällä kertaa pidemmän korren.
Ketterän Jesse Hallikas pääsi nokikkain KeuPa HT:n maalivahdin Samuli Tervon kanssa, mutta viime kaudella imatralaisseuraa edustanut veskari vei tällä kertaa pidemmän korren.

Väkevä alku, täydellinen mahalasku ja hurja loppukiri. Ketterän ilta piti sisällään lähes koko draaman kaaren, mutta takaa-ajo jäi lopulta ilman kruunua.

Ilmaisottelua Imatran jäähallille seuraamaan saapuneet 360 katsojaa joutuivat pettymään, kun kotijoukkueen kahden maalin johtoasema vaihtui kirvelevään tappioon KeuPa HT:lle. Ottelun loppulukemat olivat 4–6 (2–0, 0–5, 2–1).

Ketterä otti ensimmäisessä erässä tukevan niskalenkin vieraistaan Henry Karjalaisen ja Jesse Liuksialan maaleilla. Toinen erä lähenteli kuitenkin Ketterän kannalta katastrofia: maalit vieraille 0–5 ja voitto-osakkeet olivat pyörähtäneet päälaelleen.

– Olimme ensimmäisessä erässä aika paljon pelin päällä, eikä toinen eräkään pelillisesti ollut huono. KeuPalla taisi olla kolme maalintekopaikkaa, mutta he tekivät viisi maalia. Jääkiekko on siitä vekkuli laji, että toisin kuin hiihdossa tai kymppitonnin juoksussa, voit pelata omalla tavallasi paremmin, mutta silti hävitä, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen kommentoi.

Maalivahdeilla vaikea ilta

Ketterän valmennus yritti hakea kolmannen takaiskun jälkeen ryhtiliikettä aikalisän ja maalivahdin vaihdon avulla, mutta otteissaan haparoineen Juho Markkasen tilalle luistellut Santeri Lipiäinen ehti olla maalillaan alle pari minuuttia, kun hänetkin oli yllätetty.

Matias Lehtonen ei osoitellut maalivahteja, vaikka Ketterän kassareiden torjuntaprosentti jäi keskiviikkoillan osalta vaatimattomaksi.

– En koskaan syytä yksittäisiä pelaajia. Joukkueena pelataan ja joukkueena hävitään, Lehtonen kuittasi.

Päätöserässä Roope Reini ja Jan Jenik herättivät Ketterän taistelemaan vielä voitosta, mutta Mikko Lahtinen sinetöi vierasvoiton osumalla tyhjiin.

Ketterä pelaa seuraavan ottelunsa lauantaina kohtaamalla vierasjäällä SaPKon.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset