Ketterä jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon Suomen cupissa, Titaanit pyristeli erän verran kyydissä — "Eilen olimme hieman löysiä Kiekko-Espoota vastaan. Tänään korostimme suoraviivaisuutta ja pelasimme paremmin"

Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen on tyytyväinen joukkueensa tilaan, kun Mestiksen runkosarjan alkuun on aikaa vajaat kolme viikkoa.

Raimo Eerola

Ketterän Ville Paalanen yritti napata kiekkoa Titaanien Oskari Leväseltä.
Ketterän Ville Paalanen yritti napata kiekkoa Titaanien Oskari Leväseltä.

Kotkan Titaanit hävisi Imatran Ketterälle jääkiekon Suomen cupin kolmannen kierroksen lohkovaiheen ottelussa 1—8 (0—1, 0—4, 1—3). Ketterä jatkaa kahdeksan parhaan joukkoon.

Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen on tyytyväinen joukkueensa tilaan, kun Mestiksen runkosarjan alkuun on aikaa vajaat kolme viikkoa.

— Fysiikan osalta näyttää hyvältä. Pelaamisen rakentaminen on tietysti vielä kesken. Mielestäni olemme hyvässä vaiheessa, Lehtonen totesi.

Kun aloimme laukoa enemmän, se avasi peliämme. — Matias Lehtonen

Ketterä eteni odotetusti Suomen cupissa kahdeksan parhaan joukkoon kolmen joukkueen lohkosta.

— Eilen olimme hieman löysiä Kiekko-Espoota vastaan. Tänään korostimme suoraviivaisuutta ja pelasimme paremmin, Lehtonen näki.

Suomi-sarjassa pelaava Titaanit pyristeli aikansa vastaan, mutta taipui ylivoiman edessä.

— Titaanit puolusti ja pelimme meni pyörimiseksi, emmekä oikein päässeet maalintekoalueelle. Kun aloimme laukoa enemmän, se avasi peliämme, Lehtonen kuvaili.

Tasoeron pitikin näkyä

Ketterä voitti viime keväänä Mestiksen mestaruuden ja on myös Suomen cupin hallitseva mestari. Tasoeron pitikin näkyä kaukalossa.

— Odotettiin, että tämä on meille puolustuspeliharjoitus. Ensimmäinen erä olikin vallan mainio. Merkkaukset omalla puolustusalueella pitivät hyvin, Titaanien päävalmentaja Mika Iltola iloitsi pelin jälkeen.

Titaanit jaksoi taistella tuloksesta urhoollisesti vielä tovin toisessa erässä, mutta vauhtiin päästyään vieraat latoivat neljä maalia ja peli oli pelattu.

Titaanien puolustaja Leevi Laine koki kovia, kun Ketterän pelaaja kosti saamansa taklauksen toisessa erässä. Katsomoon näytti selvästi, että kyseessä oli kyynärpäätaklaus, joka osui ainakin lähelle päätä.

— Kyseessä oli kosto, mutta kiekko oli pelattavissa pelaajien jaloissa. Kyseessä ei ollut kyynärpää, ja taklaus osui rintaan, tilanteessa lähietäisyydellä ollut erotuomari Jan Nordström selitti tilannetta.

Luetuimmat