Lappeenrannan aluekisoista menestystä Imatran seudun ratsastajille — Viivi Rita nappasi yhden luokan voiton, Aada Partanen kahden luokan voitot

Kilpailuiden korkeimmassa luokassa Miila Mättölä voitti luokan nopealla ja ainoalla puhtaalla radalla Ballyheerin Warriorin kanssa.

Anni Repo

Miila Mättölä ja Ballyheerin Warrior (kuvassa) voittivat kisojen korkeimman luokan.
Miila Mättölä ja Ballyheerin Warrior (kuvassa) voittivat kisojen korkeimman luokan.

Sunnuntaina Lappeenrannassa ratsastettiin aluetason esteratsastuskilpailut reilun sadan ratsukon voimin.

80 senttimetrin luokan voittoon ratsasti rautjärveläinen Viivi Rita suomenpienhevosensa Mimonan kanssa. Toiseksi luokassa ratsasti imatralainen Ronja Leppälä ja Rosemary.

Menestystä täydensivät kuudennen tilan palkintoruusukkeella palkittu Miila Mättölä ja Raisu Rolls.

Viivi Rita osallistui luokkaan myös Costasin kanssa ollen kahdeksas, ja Nella Miettinen sekä Goldi päätyivät sijalle 14. Luokkaan osallistui 21 ratsukkoa.

Partaselle kahden luokan voitot

90 senttimetrin luokan voittoon ratsasti imatralainen Aada Partanen ja Grey Storm. Toiseksi sijoittui Ronja Leppälä ja Rosemary, kolmanneksi Partanen hevosensa Pasadoblen kanssa. Viivi Rita ja Costas olivat luokan neljänsiä.

13. sijalle ratsasti Miila Mättölä ja Ein Cadija, sijalle 21. Mättölä ja Teminan Teresa ja sijalle 25. Mättölä ja Raisu Rolls. Nella Miettinen ja Goldi hylättiin.

90 senttimetrin luokka ratsastettiin suorana aikaratsastusluokkana. Luokkaan osallistui 28 ratsukkoa.

Myös metrin luokka sujui Aada Partasen komennossa. Hän ja Grey Storm voittivat luokan ylivoimaisesti yli kymmenen sekunnin erolla seuraavaan. Metrin luokkaan osallistui yhdeksän ratsukkoa.

Kilpailuiden korkeimmassa luokassa valmentaja Mättölä voitti luokan nopealla ja ainoalla puhtaalla radalla Ballyheerin Warriorin kanssa. Attenzionen kanssa hän oli viides, Sini Mansikka ja David Cassidy hylättiin.

Luetuimmat