Voittojen makuun alkukaudella päässyt Golden Illusions luisteli aluemestaruuskilpailuissa hopealle

Imatralaisjoukkue Sweet Illusions oli tulokassarjassa yhdeksäs.

Johanna Jokela

Saimaan Muodostelmaluistelijat osallistui aluemestaruuskilpailuihin neljällä joukkueella.
Saimaan Muodostelmaluistelijat osallistui aluemestaruuskilpailuihin neljällä joukkueella.

Saimaan Muodostelmaluistelijoiden imatralaisista ja lappeenrantalaisista luistelijoista koostuva Golden Illusions -joukkue sijoittui toiseksi aluemestaruuskilpailuissa.

Noviisisarjassa kilpailukauden alkupuolella voittoja kahminut joukkue oli sarjassaan toinen 75 pisteellä. Voitto meni Riihimäen Chicas Del Amor -joukkueelle pistein 82.

Imatralaisjoukkue Sweet Illusions oli tulokassarjassa yhdeksäs 36,50 pisteellä. Voiton vei tamperelainen Ice Blades 57,50 pisteellä.

Crystal Illusions -joukkue sijoittui juniorit-sarjassa viidenneksi 63,50 pisteellä. Sarjan voiton vei kuopiolainen joukkue Ice Confusion 82,50 pisteellä. Myös Crystal Illusions -joukkueessa on luistelijoita sekä Imatralta että Lappeenrannasta.

Muodostelmaluistelijoiden neljäs kilpaileva joukkue Ice Illusions sijoittui tulokassarjassa viidenneksi 43,75 pisteellä.

Aluemestaruuskilpailut pidettiin sunnuntaina Kouvolassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat