Imatran Voimistelijoille kolme mitalisijaa Järvenpään ikäkausikilpailuista — Emilia Berkozovalle sarjavoitto 8-vuotiaissa

Hyvinkäällä järjestetyssä joukkuevoimistelun Syyscupissa Berenik jakoi voiton.

Imatran Voimistelijat

Berenik-joukkue jakoi voiton Elisen Team Ringin kanssa.
Berenik-joukkue jakoi voiton Elisen Team Ringin kanssa.

Imatran Voimistelijat menestyi hyvin Elise Järvenpään isännöimissä rytmisen voimistelun ikäkausikilpailuissa lauantaina Järvenpäässä.

Imatran Voimistelijoista oli mukana seitsemän tyttöä. Päivän parhaimmasta suorituksesta vastasi 8-vuotiaiden sarjassa voimistellut Emilia Berkozova, joka voitti oman sarjansa kahden ohjelman yhteispistein 17.650.

9-vuotiaissa Annamaija Pussi oli viides (14.700) ja Viivi Savolainen oli seitsemäs (12.600). 11-vuotiaissa Veera Sabelfeld voimisteli pronssille (20.300), Emma Oinonen oli neljäs (20.000) ja Anastasia Jamil oli kahdeksas (17.050).

Nuorten A-sarjassa Lisa Jamil voimisteli hopealle pistein 51.600.

Ikäkausikilpailuissa kilpaillaan kahdella tai useammalla välineellä, joista osa on kaikille pakollisia, ja osa vapaavalintaisia.

Hyvinkäällä järjestetyssä joukkuevoimistelun Syyscupissa Imatran Voimistelijoiden Berenik-joukkue voimisteli 10—12-vuotiaiden sarjassa jaetulle ensimmäiselle sijalle pistein 17.450.

Berenikin kanssa ensimmäisen sijan jakoi Elisen Team Ring (17.450).

Cerpens-joukkue osallistui Stara-tapahtumaan lauantaina yltäen päivän suorituksessaan hyvään ja yhdenaikaiseen voimisteluun. Edellisestä esiintymisestä hieman muunneltu ohjelma toimi valmentajien mukaan hienosti.