Tunteet läikkyivät ja juomapullot lentelivät Ketterän ja Kiekko-Vantaan välisessä ottelussa — Vierasjoukkue vei pisteet Imatralta: "Aika kova tuomio tuohon paikkaan, jos ei mennyt oikein"

Pekka Niemimaa ja Erik Embrich tekivät kaksi maalia mieheen, kun Kiekko-Vantaa voitti Ketterän maalein 1—4.

Joonas Tapaninen

Joona Jääskeläinen
yritti turhaan ohittaa Kiekko-Vantaan järkälemäistä puolustajaa Alex
Lindroosia.
Joona Jääskeläinen yritti turhaan ohittaa Kiekko-Vantaan järkälemäistä puolustajaa Alex Lindroosia.

Ketterän paukut tyhjenivät väkevään avauserään keskiviikkona jääkiekon Mestiksessä. Lähes koko avauserän kotijoukkueen mankelissa pyörinyt Kiekko-Vantaa teki ottelun edetessä hurjan parannuksen ja vei pisteet maalein 1—4.

Vielä ensimmäisessä erässä Kiekko-Vantaa oli vaikeuksissa ahnaasti karvanneen kotijoukkueen kanssa ja Ketterä rakenteli parhaat maalipaikat. Tilanteiden tuhlailu kuitenkin kostautui, kun Pekka Niemimaa siirsi vieraat toisen erän alun ylivoimalla johtoon.

Takaiskun jälkeen Ketterä ei enää päässyt ensimmäisen erän pelirytmiin kiinni. Niemimaa ja Erik Embrich iskivät kumpikin kaksi maalia. Ketterän ainokaisen viimeisteli päätöserässä Henry Karjalainen.

— Jos vastustaja paransi toisessa erässä, niin meillä työnteko loppui ja tuli henkilökohtaisia virheitä. Kolmannessa erässä teimme sen, mitä pystyimme, sanoi Ketterän valmentaja Teemu Asikainen.

Asikainen tuurasi lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Matias Lehtosta, joka sai kolmannessa erässä pelirangaistuksen.

Tunteet läikkyivät kentällä ja vaihtoaitiossa, kun Ketterä-kapteeni Jarno Lippojoelle tuomittiin ulosajo korkeasta mailasta. Vaihtopenkin protestoidessa tuomiota juomapullokin sai kyytiä, jonka seurauksena Lehtonen seurasi Lippojokea suihkun puolelle.

Ketterän ja katsomoreaktioiden perusteella myös yleisön enemmistön näkemys oli, että osuman saanut Niemimaa sai kolhun omasta mailastaan, kun pelaajien mailat kolahtivat jäällä toisiinsa.

— En ole nähnyt vielä tilannetta videolta, mutta kapteenin mukaan vastustajan pelaajalla tuli oma mailanpää suuhun. Aika kova tuomio tuohon paikkaan, jos ei mennyt oikein, Asikainen sanoi.

Siihen, kenen juomapullo kyseessä oli, Asikaisella ei ollut tarjota vastausta.

Keskiviikon ottelu houkutteli Imatran jäähalliin vaatimattomat 564 katsojaa.

Juttua muokattu 9.1. klo 21.42. Lisätty kommentteja.

Juttua muokattu 9.1. klo 21.47. Korjattu Lehtosen rangaistus ottelurangaistuksesta pelirangaistukseksi.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset