Imatran Golfin omaisuus myytiin uudelle yhtiölle - Varsinainen golfyhtiö on vielä perustamatta

Kentän kalusto vuokrataan myöhemmin perustettavalle golfyritykselle.

Kai Skyttä

Imatran golfkentän koneet ja kalusto ovat siirtyneet Imatran Vuokrauspalvelu OY.n omistukseen. Uusi yritys vuokraa koneet edelleen uudelle golfyhtiölle.
Imatran golfkentän koneet ja kalusto ovat siirtyneet Imatran Vuokrauspalvelu OY.n omistukseen. Uusi yritys vuokraa koneet edelleen uudelle golfyhtiölle.

Selvitystilassa olevan Imatran Golf Oy:n omaisuudesta valtaosa siirtyi perjantaina tehdyllä kaupalle uuden yhtiön omistukseen.

Golfkentän koneet ja kaluston osti perustettava yritys Imatran Varaosapalvelu Oy.

- Tämän yrityksen tarkoitus on vain omistaa tämä kalusto ja vuokrata sitä eteenpäin kentän toimintaa pyörittävälle golfyritykselle, kertoo Imatran Varaosapalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Aunola.

Kaluston ostaneen yrityksessä ovat sijoitusyhtiöiden kautta mukana Jukka Evälahti, Harri Virta, Kyösti Hynninen ja Hannu Sarjanoja.

Imatran Golf Oy:n selvitysmies Heikki Huhtamäki kertoo, että perjantaina tehtiin kaupat valtaosasta golfyhtiön omaisuutta. Muualle myytiin vain yksittäisiä esineitä.

Huhtamäki ei kerro omaisuudesta maksettua kauppasummaa.

–Se on se, mitä pyydettiinkin.

Aiemmin on arvioitu, että kaupan kohteena olleen omaisuuden arvo on noin 250 000 euroa.

Imatran kaupunki on sopinut Stora Enson kanssa kenttäkaupoista 150 000 euron hinnasta. Kaupan ulkopuolelle jää Rantahovi 1,45 hehtaarin maapalstoineen.

Imatran kaupunginhallitus jätti viime maanantaina asian vielä pöydälle lisätarkennuksia varten.

Varsinaista golftoimintaa kentällä käynnistävää yritystä ei ole vielä perustettu. Yritys palkkaa kentälle henkilökunnan.

Imatran Golf Oy.n toiminnan alasajamiseksi on Heikki Huhtamäen mukaan pidettävä vielä ainakin kaksi lakisääteistä kokousta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset