Imatran Voimistelijoille finaalipaikkoja ja yksi hopea Tarton kisoissa

Miss Valentine 2019 -kilpailu voimisteltiin Viron Tartossa.

Imatran Voimistelijat

Berenik.
Berenik.

Nelipäiväisessä tapahtumassa oli mukana yli 1 000 voimistelijaa noin 35 eri maasta.

Imatran Voimistelijoista mukana oli kaksi joukkuetta, joukkuevoimistelun Berenik ja rytmisen voimistelun Team Dorado.

2010 syntyneiden sarjaan Emilia Berkozova osallistui naru- ja vanneohjelmilla. Kokonaiskilpailussa Bekozova oli 11. mutta naruohjelma toi hopeaa välinekohtaisessa kilpailussa.

Junioreiden FIG-kilpailussa Elisabeth Jamil sijoittui neliottelussa (naru, pallo, keilat ja nauha) kokonaiskilpailun sijalle 23. Alkukilpailusta finaaliin meni kaksi voimistelijaa kutakin maata kohden. Finaalissa Jamil sijoittui naruissa kahdeksanneksi ja keiloissa kuudenneksi.

Team Dorado (Sofia Shatrova, Eva Rodokhlebova, Ilona Huikko, Martta Hännikäinen, Emilia Pulkkinen ja Maria Carcei) osallistui 2009—2010 syntyneiden sarjaan vanneohjelmalla. Alkukilpailussa joukkue oli 4. ja finaalissa 3.

Joukkuevoimistelun Berenik (Veera Sabelfeld, Anastasia Jamil, Erika Järveläinen, Kerttu Tamski, Jenna Keskimäki, Riia Evälahti, Miisa Kurvi ja Iisa Peltonen) sijoittui 10—12-vuotiaiden sarjassa sijalle 4 ja pääsi finaaliin. Finaaliin pääsi kuusi joukkuetta, mutta alkukilpailun jälkeisestä parannuksesta huolimatta, sijoitus pysyi samana.

Imatran Voimistelijat

Team Dorado.
Team Dorado.