Ketterä jyräsi Peliitat takaisin Heinolaan – "Saimme raikkaan jalan, niin mikä siinä oli mennessä"

Kaikki seitsemän maalia jakautuivat eri miehille. Santeri Lipiäinen torjui kauden ensimmäisen nollapelinsä.

Kai Skyttä

Ketterän NHL-apu Jan Jenik saalisti Peliittoja vastaan tehot 1+1. Tshekkihyökkääjä on päässyt pisteille yhtä lukuun ottamatta kaikissa Ketterässä pelaamissaan otteluissa. Arkistokuva.
Ketterän NHL-apu Jan Jenik saalisti Peliittoja vastaan tehot 1+1. Tshekkihyökkääjä on päässyt pisteille yhtä lukuun ottamatta kaikissa Ketterässä pelaamissaan otteluissa. Arkistokuva.

Kahdesti Joensuun Kiekko-Pojille tällä viikolla hävinnyt Ketterä jyräsi Heinolan Peliitat viikon kolmannessa ottelussaan jääkiekon Mestiksessä.

Laajalla rintamalla maalinteossa onnistunut Ketterä lähetti Peliitat kotimatkalle 7–0-tappio niskassaan.

– Viimeistely onnistui hyvin alusta asti. Saimme raikkaan jalan, niin mikä siinä oli mennessä, Ketterän päävalmentaja Matias Lehtonen kuvaili ottelua.

Toisen erän alussa Ketterä antoi Peliitoille pienen sauman tulla peliin mukaan, kun Saku Forsblom ja Jarno Lippojoki ottivat yhtäaikaa kahden minuutin rangaistukset.

Ketterä kesti kahden miehen alivoiman erinomaisesti nollapelin torjunut Santeri Lipiäinen viimeisenä lukkonaan. Nollapeli oli hänelle kauden ensimmäinen. Ketterä piti Peliitat maaleitta myös edellisessä Imatralla pelatussa kohtaamisessa, mutta silloin maalia varjeli Juho Markkanen.

Kaikki maalit eri pelaajille

Ketterän kaikki seitsemän osumaa jakautuivat eri miehille. Nelosketjussa hyökännyt Santeri Suomalainen onnistui maalinteossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

– Ihan hyvä, että sai poika maalin. On se sitä hakenutkin, totesi Lehtonen ja mainitsi kärjen takaa onnistuneista pelaajista myös Mikko Haaparannan.

Ketterän tehokkain oli pisteet 0+3 kerännyt puolustaja Roope Reini. Pistepörssin kärkinimi Jere-Matias Alanen ja Jan Jenik saalistivat molemmat 1+1. Kahden tehopisteen iltaa vietti myös konkaripuolustaja Marlo Koponen (0+2).

Luetuimmat

Uusimmat uutiset