Pihkala oli ankea paikka IPV:lle

Lauri Heino

Konsta Kurikka pääsi lauantain ottelussa onnittelemaan Sami Partasta polttoheitosta, mutta sunnuntaina ilonaiheet olivat vähissä.
Konsta Kurikka pääsi lauantain ottelussa onnittelemaan Sami Partasta polttoheitosta, mutta sunnuntaina ilonaiheet olivat vähissä.

Hyvinkään Tahko pääsi Tallinnasta avaralle kotikentälleen ja tyrmäsi Imatran Pallo-Veikot. Hyvinkääläisten edellisillan Viron-voitto sai seurakseen toisen perään lukemin 2—0 (7—1, 9—0).

— Tahkon itseluottamus on tapissa. Meidän niska ei kuitenkaan saisi katketa noin helposti. Teimme Tallinnan reissun aikataulun puitteissa niin hyvin kuin mahdollista, IPV:n pelinjohtaja Jyrki Valle sanoi.
— Se oli meille hiljainen viikonloppu. Meidän selkäranka katkesi. Tahkolle pitää hattua nostaa, sillä he pelasivat hyvin kaksi matsia, viisi kärkilyöntiä lyönyt Hyötyläinen sanoi.

Korhosen tykki puhui

Pahin imatralaisten kurittaja oli taas jokeri Juha Korhonen, jonka mailasta tärähti kuusi juoksua. Kunnarin kiersivät puolestaan kerran mieheen Riku Hokkanen ja Kalle-Tapio Huusko.

Vieraiden illan ainoan löi avausjaksolla Konsta Kurikka, joka kotiutti Juuso Latun.

Tahko löi luun kurkkuun punanutuille heti molempien jaksojen avausvuorossa, jotka se voitti 3—0 ja 4—0.

IPV:n ykköspalkittu Konsta Hyötyläinen manasi jaksojen heikkoja alkuja.
— Kaveri oli pirusti parempi. Jaksojen alut harmittavat. Siinä on kimmertämistä, kun on reilusti tappiolla. Kamala startti, sanoi kolmospolttaja Hyötyläinen.

Juttuun lisätty kommentteja klo 19.30

Luetuimmat

Uusimmat uutiset