Simo Kurkisuo siirtyy Imatran Palloseurasta Kultsun riveihin — Joutsenolaisten keskikentälle ghanalainen Brite Andoh

kai skyttä

Kultsun valmentajan Jukka Korhosen miehistö Kakkoseen alkaa pikku hiljaa hahmottua.
Kultsun valmentajan Jukka Korhosen miehistö Kakkoseen alkaa pikku hiljaa hahmottua.

Kultsu on vahvistanut Kakkosen miehistöään ghanalaisella Brite Andohilla. Hän pelasi viime kaudella Ykkösessä AC Kajaanissa.

Imatran Palloseuran Simo Kurkisuo siirtyy myös Kultsuun. Molemmat vahvistavat joukkueen keskikenttää, sillä Andoh on hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja Kurkisuo operoinut keskikentän keskustassa. Molemmat solmivat Kultsun kanssa tulevan kauden kattavan sopimuksen.

20-vuotias Andoh oli viime kesänä kajaanilaisten avauskokoonpanossa 15 kertaa ja tuli vaihdosta sisään kahdeksassa ottelussa. Maalinteossa hän onnistui neljästi. Kymppipaikan pelajaa pystyy pelaamaan myös laidassa.

Avauskausi Euroopassa takana

Andoh on pelannut Ghanan U23-maajoukkueessa. Hän aloitti ammattilaisuransa Ghanan pääsarjaan kuuluvassa Liberty Professionals F.C:ssa, josta siirtyi viime kaudeksi AC Kajaaniin.

— Olen iloinen mahdollisuudesta tulla Kultsuun. Haluan oppia lisää jalkapallolijana ja auttaa joukkuetta menestymään. Mennyt kausi AC Kajaanissa oli minulle ensimmäinen Euroopassa ja kaikki oli uutta. Nyt tiedän millaista elämä ja jalkapallo Suomessa on, joten tavoitteeni on ottaa rooli joukkueessa ja olla iso osa joukkueen hyökkäyspeliä, Andoh mietti Kultsun tiedotteessa.

Kultsun maalivahteina jatkavat Saku Pesonen, Slim Bidhi ja Jani Loijas.

Uusimmat uutiset