Vimpelin Vedosta tuttu Timo Hanhisalo vahvistaa IPV:tä ottelukohtaisella sopimuksella – "On pelimies ja arvot kohdallaan joukkueurheiluun"

IPV:n urheilutoimenjohtajan Jani Valkeapään mukaan on mahdollista, että Hanhisalo edustaa IPV:tä loppukauden ajan. Tiistaina Hanhisalo ottaa kokoonpanosta sairaana olevan Miitri Pesosen paikan.

Virpi Poikelin

Timo Hanhisalo tekee ensiesiintymisensä IPV:n paidassa heti tiistaina SiiPeä vastaan Ukonniemessä.
Timo Hanhisalo tekee ensiesiintymisensä IPV:n paidassa heti tiistaina SiiPeä vastaan Ukonniemessä.

Vimpelin Vedon sopimuspelaaja Timo Hanhisalo vahvistaa Imatran Pallo-Veikkojen rivejä ottelukohtaisella sopimuksella.

26-vuotias Halsuan Toivon kasvatti on pelannut urallaan 44 Superpesiksen runkosarjan ottelua Vimpelin Vedon sekä Pattijoen Urheilijoiden riveissä. Superpesiksessä Hanhisalo on kirjauttanut 11 lyötyä juoksua ja kolme tuotua juoksua.

Ykköspesiksessä hän on pelannut 85 ottelua lyöden 6+59=65 juoksua ja tuonut 32 juoksua. Ulkokentällä Hanhisalo pelaa etumiehenä.

Alkukauden aikana hän on pelannut ainoastaan kaksi ottelua Vimpelin Vedon kakkosjoukkueessa Suomensarjassa.

– Hyvillä mielin tulen Imatralle. Pääsee pelaamaan pitkästä aikaa. Joukkueessa on kokeneita pelaajia ja kovia hankintoja täksi kaudeksi tehty, että pidän kyllä ihan kovana joukkueena. Ulkopeliin koitan tulla avuksi mahdollisimman paljon. Sisäpelissä olen ehkä eniten kotiuttaja, Timo Hanhisalo kommentoi siirtoa IPV:n tiedotteessa.

Hanhisalo mahdollisesti Imatralla loppukauden

Etukentällä pelaava Hanhisalo tekee ensiesiintymisensä punapaidassa heti tiistaina, jolloin IPV kohtaa Ukonniemessä Siilinjärven Pesiksen (SiiPe).

Hanhisalo korvaa kokoonpanossa Miitri Pesosen, joka on IPV:n urheilutoimenjohtajan Jani Valkeapään mukaan flunssassa.

– Tietysti peliruuhkakin on kova ja leveyttä tarvitaan lisää, Valkeapää kommentoi siirtoa.

Hanhisalo siirtyi Imatralle ottelukohtaisella sopimuksella, mutta on mahdollista, että mies pelaa IPV:n paidassa kauden loppuun saakka.

– Sekin vaihtoehto on mahdollinen, sanoo Valkeapää.

IPV:n pelinjohtaja Jyrki Valle kertoo seuran tiedotteessa saaneensa Hanhisalosta hyvät suositukset Vimpelin Vedon entiseltä pelinjohtajalta Sami-Petteri Kivimäeltä.

– On pelimies ja arvot kohdallaan joukkueurheiluun ja tekemiseen. Kuvastaa jo, kun yksi soitto ja valmis tulemaan, että silloin on aito halu pelata meillä, Valle sanoo.