Imatran Palloseura vaatii Aviasport-areenalle edullisempia käyttömaksuja — "Haluamme vedota imatralaisiin päättäjiin"

kai skyttä

Aviasport-areena on ahkerasti jalkapalloilijoiden käytössä. Arkistokuva on Kultsun junioreiden harjoituksista tammikuulta.
Aviasport-areena on ahkerasti jalkapalloilijoiden käytössä. Arkistokuva on Kultsun junioreiden harjoituksista tammikuulta.

Imatran Palloseura on tehnyt kuntalaisaloitteen, jossa se vaatii Aviasport-areenalle käyttömaksuihin helpotusta urheiluseuroille.

IPS osti viimeksi päättyneellä tilikaudella hallivuoroja yhteensä 84 000 eurolla, kertoo seuran puheenjohtaja Emilio Urpalainen. Hänen mukaansa IPS haluaa, että hallin käyttöä aletaan tukea julkisin varoin.

— En ole kritisoimassa halliyrittäjää, vaan haluamme vedota imatralaisiin päättäjiin, ettei enää mentäisi halpaan ja rakennettaisi urheilupaikkoja, joita kaupunkilaisilla ei ole varaa käyttää, Urpalainen sanoo.

IPS:n johtokunnan mukaan hallimaksujen nousu on vaikuttanut Imatran Palloseuran toimintaan monin tavoin. Esimerkiksi juniorijalkapalloilijoiden kausimaksut ovat kohonneet siihen tilanteeseen, että muutamia perheitä on joutunut jo lopettamaan jalkapalloharrastuksen.

IPS:n aloite kuntalaisaloite.fi -sivustolla

Uusimmat uutiset