SaiPasta ei ollut Tapparan horjuttajaksi — Ramstedt räpsäytti avausmaalinsa SaiPassa

AOP/Mika Kylmäniemi

SaiPan Teemu Ramstedt etsii yhä parasta pelivirettään, mutta on silti tehnyt viidessä liigaottelussa tehopisteet 1+2=3.
SaiPan Teemu Ramstedt etsii yhä parasta pelivirettään, mutta on silti tehnyt viidessä liigaottelussa tehopisteet 1+2=3.

Lauantaina oli SaiPa vuoro jäädä Tampereen Tapparan voittokulun alle jääkiekkoliigassa. Tappara paranteli asemiaan sarjataulukon kärjessä, kun se otti lappeenrantalaisista kotivoiton maalein 4—1 (2—1, 0—0, 2—0).

Charles Bertrand vei Tapparan ylivoimalla johtoon, kun SaiPan puolustaja Mario Grman ja kapteeni John Persson olivat ottaneet peräkkäiset kaksiminuuttiset.

SaiPa nousi kuitenkin tasoihin niin ikään ylivoimalla. Osuman viimeisteli ykkössentteri Teemu Ramstedt, joka pääsi Tomas Zaborskyn syötöstä liukumaan hyvälle laukaussektorille ja räpsäytti rannelaukauksen Tapparan maalivahdin Michael Garteigin hartian yli maalin kattoon.

Tasatilanne ei pysynyt kokonaista minuuttiakaan, kun Patrik Virta vei Tapparan 2—1-johtoon ja siten hyvillä mielin ensimmäiselle erätauolle. Virran osuma syntyi suorasta hyökkäyksestä, jonka SaiPa puolusti lepsusti.

SaiPa pääsi kolmanteen erään samassa yhden maalin takaa-ajoasemassa, joskin maalivahti Karolus Kaarlehdon torjuntojen tukemana. Tappara vei kahden ensimmäisen erän laukaukset nimiinsä 44—17.

Kolmas erä ehti vanheta 19 sekuntia, kun SaiPasta tuttu Tyler Morley vei Tapparan 3—1-johtoon. Kotijoukkueen viimeinen maali syntyi lopussa tyhjään SaiPa-maaliin, kun lappeenrantalaiset hakivat lisäosumia kuudella kenttäpelaajalla.

SaiPan kausi jatkuu keskiviikkona, jolloin sen vieraaksi Kisapuistoon saapuu Lahden Pelicans.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset