Ensilumen latua lyhennettiin keskiviikkoaamuna, Kurelahden lenkki suljettiin — Hiihdettävää on yhteensä jäljellä 2,1 kilometriä

Varastoon tehtyä lunta on jäljellä noin 200 kuutiota, eli noin 15—20 kuorma-autollista. Tällä lumimäärällä turvataan latu stadionin alueella.

Jasmin Ojalainen

Lämmin sää on sulattanut latua, ja sitä on jouduttu lyhentämään useaan otteeseen.
Lämmin sää on sulattanut latua, ja sitä on jouduttu lyhentämään useaan otteeseen.

Ensilumen latua on jouduttu lyhentämään keskiviikkoaamuna. Lämmin jakso söi lumet Saimaan rannan läheisyydessä olevalta lenkiltä, Imatran kaupunki tiedotti keskiviikkona.

Kurelahden lenkki on suljettu, mutta sprinttilatu on yhä auki. Imatran kiinteistö- ja aluepalvelu (Kipa) tekee koko ajan paikkauksia ladulle. Varastoon tehtyä lunta on jäljellä noin 200 kuutiota, eli noin 15—20 kuorma-autollista. Tällä lumimäärällä turvataan latu stadionin alueella.

Hiihdettävää aluetta on tällä hetkellä jäähallin haaralta valmentajan kukkulalle sekä sprinttilenkki. Hiihdettävää on yhteensä 2,1 kilometriä.

Ilmatieteenlaitos lupailee perjantaista alkaen pakkasia. Tiedotteessa kerrotaan, että jos pakkasta riittää, aloittaa Kipa välittömästi kahdella tykillä uuden lumen tekemisen.

Kipan työnjohtaja Jani Niittynen toivoo, että pakkaset kestäisivät pitkään, jotta ensi viikolla uudella lumella saisi radalle lisää mittaa.