Imatran moottorikerhon Timo Kallio ja Jere Nuppola tähtäävät kotimaan kärkeen — Imatran ajoissa parivaljakko nähdään myös

Kallio ja Nuppola ovat ottaneet ajotuntumaa Virossa ja Hollannissa.

Henk Mannes

Timo Kallio ja Jere Nuppola odottivat Assenista sijoitusta kymppisakin ulkopuolelta. Kokonaiskilpailussa kaksikko ylsi kuitenkin viidenneksi.
Timo Kallio ja Jere Nuppola odottivat Assenista sijoitusta kymppisakin ulkopuolelta. Kokonaiskilpailussa kaksikko ylsi kuitenkin viidenneksi.

Imatran moottorikerhon sivuvaunukaksikko Timo Kallio ja Jere Nuppola tavoittelee alkavalla kaudella sarjansa Suomen cupin mestaruutta. Viime vuonna hopeaa sarjassa ottanut parivaljakko aloittaa viiden osakilpailun urakan ensi viikonloppuna Virtasalmen Motoparkissa.

Rockmotorsport Avant Rentin tallissa ajavat Kallio ja Nuppola ovat ottaneet tuntumaa kilpailuihin kevään aikana Virossa ja Hollannissa. Baltian maiden mestaruussarjan osakilpailussa Pärnussa sijoitus oli viides. Kilpailusta tuomisina oli myös henkilökohtaisen rataennätyksen paraneminen edellisvuodesta.

Hollannin Assenissa kaksikko osallistui kahteen kilpailuun, joista ensimmäisessä sijoitus oli 11. Toisen kilpailulähdön myötä Kallio ja Nuppola ajoivat kokonaiskilpailussa viidennelle sijalle.

— Oli erittäin hienoa päästä ajamaan isolle radalle, jossa vauhdit ovat todella kovia ja turva-alueet kohdillaan, sanoo Kallio tallin tiedotteessa.

Virtasalmen tulevaan sivuvaunukisaan ovat ilmoittautuneet IMK:n kuljettajista myös Markku Artiola, Ari Jumppanen ja Roope Pitkonen. Sivuvaunujen Suomen cupin viimeinen osakilpailu ajetaan elokuun puolessa välissä Motoparkissa.

Sivuvaunuluokka ajetaan myös 14.—16. kesäkuuta järjestettävissä Imatran ajoissa. Kallio ja Nuppola ovat jo ilmoittaneet olevansa mukana paikallislähdössä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset