IPV:n Miitri Pesonen esiintyi vahvasti B-poikien Itä-Länsi -ottelussa — Pesonen toi neljä juoksua ja hänet palkittiin Idän parhaana pelaajana

Moises Garibay

Miitri Pesonen on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa IPV:n pelaavassa yhdeksikössä.
Miitri Pesonen on tällä kaudella vakiinnuttanut paikkansa IPV:n pelaavassa yhdeksikössä.

Viikonloppuna Seinäjoella pelattava pesäpallon vuosittainen tähdistöotteluiden tapahtuma, Itä-Länsi, alkoi imatralaisittain positiivisesti.

IPV:n nuorisokaartista Miitri Pesonen esiintyi vakuuttavasti perjantaina B-poikien Itä-Länsi -ottelussa.

Pesonen palkittiin Idän parhaana pelaajana, kun hän onnistui kärkilyönneissä sataprosenttisesti (4/4) ja toi ottelussa neljä juoksua.

Pesonen pelasi ottelun ensimmäisen jakson etenijäjokerina. Toiselle jaksolle Pesonen pääsi yhdeksikköön numerolle yksi ja ulkokentälle omalle paikalleen etukentälle.

Itä voitti ottelussa Lännen jaksoin 2—0 (6—3, 4—2).

— En tosiaan ole koskaan etenijän roolissa pelannut, mutta hyvin tuo meni lopulta. Joukkue voitti ja kun sain vielä henkilökohtaisen palkinnon, niin varmaan sitä on jotain tullut tehtyä kentällä oikein, Pesonen kommentoi ottelua tuoreeltaan IPV:n tiedotteessa.

IPV pelasi torstai-iltana vielä Superpesiksen ottelun Hyvinkäällä Tahkoa vastaan, jonka jälkeen IPV:n Itä-Länsi -pelaajat matkasivat yötä myöten Seinäjoelle.

— Lähdettiin torstai-iltana pelin jälkeen Hyvinkäältä Partasen Ekon (Sami) Puntolla menemään Seinäjoelle, ja oltiin hotellilla vähän ennen kahta. Ihan hyvin siinä ehti nukkua, Pesonen kertoo IPV:n tiedotteessa.

Pesonen on tällä kaudella pelannut IPV:n paidassa Superpesistä 17 ottelussa, jossa hän on lyönyt 1+4=5 juoksua, tuonut kaksi juoksua sekä kirjauttanut 19 kärkilyöntiä.

IPV:n Konsta Kurikka pelaa parhaillaan A-poikien Itä-Länsi -ottelussa. Miesten ottelussa IPV:tä sunnuntaina edustavat Teemu Nurmio sekä Sami Partanen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut