Jaakko Hänniselle 6 000 ja Niina Ahtiaiselle 10 000 euroa — Urheilija-apurahaa jaossa kesälajien edustajille yhteensä lähes 1,4 miljoonaa

kai skyttä

Alisa Vainio saa valmistautua Kimpisen Kalevan Kisoihin ja kesän muihin kansallisiin ja kansainvälisiin koitoksiin urheilija-apurahan tuella.
Alisa Vainio saa valmistautua Kimpisen Kalevan Kisoihin ja kesän muihin kansallisiin ja kansainvälisiin koitoksiin urheilija-apurahan tuella.

Seitsemän eteläkarjalaista urheilijaa tai täällä kasvanutta saa urheilija-apurahaa kesälajien rahanjaossa. 10 000 euron ryhmässä ovat mukana Imatralta lähtöisin oleva beach volleyn pelaaja Niina Ahtiainen sekä LUM:n 3-loikkaaja Simo Lipsanen ja kävelijä Veli-Matti Partanen.

6 000 euron tuen saavat Simpeleen Hahlon ampuja Emmi Hyrkäs, Yhdysvaltojen yliopistosarjassa pelaava Catzin kasvatti Lotta-Maj Lahtinen, Ranskassa ammattilaisuraan siirtyvä Jaakko Hänninen ja LUM:n kestävyysjuoksija Alisa Vainio.

Apurahaa saa yhteensä 163 kesälajien urheilijaa yhteensä lähes 1,4 miljoonaa euroa. Suurinta 20 000 euron tukea nauttii 17 urheilijaa, joista kuusi yleisurheilijaa, muun muassa Tero Pitkämäki, Antti Ruuskanen ja paraurheilija Leo-Pekka Tähti.

Koko vuonna jaossa on 2,3 miljoonaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut