Imatran Voimistelijoita neljä vuotta luotsannut Jari Tamski jättää puheenjohtajan paikan — "Ei kannata roikkua mukana tekemässä asioita vasemmalla kädellä"

Vaikka Tamski jää puheenjohtajan tehtävistä sivuun, hän on valmis auttamaan johtokuntaa ja uutta puheenjohtajaa.

Anu Pakarinen

Jari Tamskin mukaan hänen puheenjohtajakautensa merkittävin saavutus oli oman harjoitussalin saaminen Tornan hallille. Arkistokuva.
Jari Tamskin mukaan hänen puheenjohtajakautensa merkittävin saavutus oli oman harjoitussalin saaminen Tornan hallille. Arkistokuva.

Imatran Voimistelijoiden seurajohdossa tapahtuu muutoksia. Seuran puheenjohtaja Jari Tamski jättää tehtävänsä maaliskuun puolivälissä, jonka jälkeen Panu Laulainen hoitaa tehtävää kuluvan kauden loppuun asti.

Tamski kertoo, että puheenjohtajan paikan jättäminen oli hänen oma päätöksensä.

— Tähän ei liity mitään dramatiikkaa. Minun piti jäädä pois jo viime keväänä, mutta sitten saimme joulukuuksi isot kisat järjestettäväksi ja päätin jatkaa vielä vuoden, neljä vuotta puheenjohtajana toiminut Tamski sanoo.

Vaikka Tamski jää kokonaan pois johtokuntatyöskentelystä, voimistelua hän ei jätä.

— Oma tyttäreni jatkaa edelleen voimistelua. Puheenjohtajan paikka on kuitenkin näkyvämpi rooli, jossa pitää pystyä olla 100-prosenttisesti mukana. Ei siinä kannata roikkua mukana tekemässä asioita vasemmalla kädellä.

Olosuhteiden kehittäminen tärkein kehitysaskel

Puheenjohtajana Tamski on hoitanut Imatran Voimistelijoiden yhteistyökumppani- ja yhteiskuntasuhteita. Lisäksi hänellä on voimistelupiireihin hyvät verkostot, joiden avulla Imatralle on saatu nimekkäitä vierailijoita. Esimerkiksi viime syksynä leiriopettajana vieraili olympiavoittaja Margarita Mamun.

— Sitä tietoa pitäisi pyrkiä mahdollisimman hyvin siirtämään nyt johtokunnalle ja Laulaisen Panulle. Mihinkään en ole katoamassa, vaikka johtokunnassa en enää istukaan. Olen varautunut vastaamaan monenlaisiin kyselyihin.

Tamski nimeää puheenjohtajakautensa merkittävimmäksi kehitysaskeleeksi oman harjoitushallin saamisen Tornan hallille.

— Olosuhteiden kehittäminen on ollut suuri asia. Kilpailutoiminta seurassamme olisi hiipunut, jos emme olisi saaneet uusia tiloja, Tamski sanoo.

Luetuimmat

Kommentoidut