Imatralainen Lenni Klemetti hyvässä vedossa Espanjan mestaruussarjassa — Viime kisan raju kaatuminen ei näkynyt otteissa

Pre Moto 3 -sarjassa kisataan seuraavaksi juhannusviikonloppuna Navarrassa.

Lenni Klemetin tiedotus

Lenni Klemetti, 13, oli viikonlopun ensimmäisessä kisaerässä kahdeksas ja toisessa kahdestoista. Arkistokuvassa Klemetti ajamassa Albaceten moottoriradalla.
Lenni Klemetti, 13, oli viikonlopun ensimmäisessä kisaerässä kahdeksas ja toisessa kahdestoista. Arkistokuvassa Klemetti ajamassa Albaceten moottoriradalla.

Motomarket Racingin nuori imatralaiskuljettaja Lenni Klemetti onnistui molemmissa lähdöissään road racingin Espanjan mestaruussarjan Barcelonan osakilpailussa. Klemetti, 13, oli viikonlopun ensimmäisessä kisaerässä kahdeksas ja toisessa kahdestoista.

Kauden ensimmäisessä kisassa Albacetessa Klemetti taisteli ensimmäisessä lähdössä yhdeksänneksi, mutta kaatui toisen lähtönsä.

Klemetin pyörä meni rytäkässä huonoon kuntoon, mutta se saatiin korjattua täyteen kisakuntoon. Myöskään kuljettajan otteissa ei näkynyt, että raju kaatuminen olisi jättänyt arpia henkiselle puolelle.

Pre Moto3 -sarjassa ajetaan 250-kuutioisilla pyörillä. Klemetin kokoonpanossa on BeOnin runko ja Yamahan moottori.

Barcelonan osakilpailu ajettiin Formula 1 -sarjasta tutulla Circuit de Barcelona-Catalunyan -moottoriradalla. Klemetin kierrosajoissa tapahtui nopealla radalla kehitystä läpi viikonlopun huippunopeuksien noustessa 216 kilometriin tunnissa.

Pre Moto 3 -sarjassa kisataan seuraavaksi juhannusviikonloppuna Navarrassa. Sitä ennen Klemetti ajaa vielä kotimaisessa Moriwaki Cupissa.