Kikka-88 pelaa alkavan kauden kotiottelunsa Imatran jäähallissa – Toiminta supistuu yhteen joukkueeseen, kun viime vuosien ykkösmiehistö vaihtoi seuraa

RB Kikka-88:n kausi 2-divisioonassa alkaa viidellä vierasottelulla.

Harri Kuronen

Kikka-88 palasi kaukalopallon sarjatoimintaan kaksi vuotta sitten. Alkavalla kaudella seuralla on vain yksi joukkue. Arkistokuva.
Kikka-88 palasi kaukalopallon sarjatoimintaan kaksi vuotta sitten. Alkavalla kaudella seuralla on vain yksi joukkue. Arkistokuva.

Imatralainen RB Kikka-88 aloittelee kolmatta kauttaan kaukalopallon kilpailutoiminnassa. Muutoksena aiempiin kausiin seuralla on alkavalla kaudella joukkue vain 2-divisioonassa. Tämä johtuu siitä, että suurin osa 1-divisioonassa pelanneen ykkösjoukkueen pelaajista siirtyi viime kauden jälkeen Lappeenrantaan, jossa joukkue ottaa käyttöönsä Pulpin Palloseuran nimen.

Etelä-Karjalan kaukalopalloliiton sarjaohjelmat julkistettiin perjantaina. RB Kikka-88:n kausi 2-divisioonassa alkaa viidellä vierasottelulla, sillä Holiday Club on sulkemassa joukkueen kotijäänä toimineen Rauhan jäähallin toistaiseksi koronatilanteen vuoksi.

Kotipelit pelataan Imatralla

Tammikuun lopussa alkavan kotiotteluputken kaikki ottelut pelataan Imatran jäähallissa. RB Kikka-88:n puheenjohtaja ja joukkueen kapteeni Jarno Immonen kertoo, että kotikentän vaihdos on toivottu, sillä pelivuoroja on kyselty Imatralta aiempinakin vuosina. Silloin sopivia jäävuoroja ei kuitenkaan ole löytynyt. Kotiottelunsa Kikka-88 pelaa perjantai-iltaisin kello 20.

2-divisioonassa pelataan alkavalla kaudella 12 kierroksen runkosarja. Pudotuspeleihin osallistuvat kaikki seitsemän joukkuetta. Sarjan voittaja nousee ensi kaudeksi 1-divisioonaan.

– Sen verran hyviä pelimiehiä meillä on mukana, että tappelemme kakkosdivarissa kärkisijoista, Immonen uumoilee.

Immosen mukaan Kikka-88 pitää jatkossakin yllä imatralaista kaukalopallokulttuuria.

– Toivotaan tietysti, että nuorta porukkaa saadaan vielä lisää mukaan, Immonen toteaa.

RB Kikka-88 aloittaa kautensa Lappeenrannassa sunnuntaina 1. marraskuuta, jolloin vastassa on Riento 2. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa perjantaina 22. tammikuuta kello 20 Superhessuja vastaan.

Luetuimmat