Ilmari Verho palasi moukarihäkkiin 15 vuoden tauon jälkeen ja pyörähteli Kalevan kisojen karsinnoissa — "Kyllähän se vähän outoa on heittää pitkillä tauoilla, kun ei ole kokemusta ja tuntumaa viime vuosilta"

Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustavan Verhon paras suoritus irtosi kolmannella kierroksella, jolloin leka lensi 55,81. Se jätti hänet karsinnassa viimeiseksi. Loppukilpailuun vaadittiin 62,42.

Kalle Sipiläinen

Lappeenrannan Urheilu-Miehiä edustava, mutta Tampereen kupeessa Kangasalla asuva Ilmari Verho on heitellyt moukaria tyttärensä kanssa. — Ei sen vakavampaa, vaikka treenailtua on kuitenkin tullut sen verran, että pystyn heittämään. Keskikropan pitää olla kunnossa, ettei tule mitään vammoja.

Kävin nykäisemässä, kun tytär haastoi iskän kisoihin. — Ilmari Verho

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet