Ketterä teki korotuksia kausikorttien hintoihin — Imatran jäähalliin tulee ensi kaudeksi anniskelukatsomo

Imatran Ketterä julkaisi maanantaina kausikorttien hinnat kaudelle 2018—2019. Kausikorttien hinnoissa on muutoksia viime kauteen.

Mari Pajari

Ketterän kausikorttimyynti on toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuon mukaan lähtenyt hyvin käyntiin. Arkistokuva.

Ketterän kaikki istumapaikkakausikortit maksoivat viime Mestis-kaudella 255 euroa ja seisomapaikkakausikortit 155 euroa.

Tulevalla kaudella istumapaikkakausikortteja on tarjolla kolmessa eri hintakategoriassa: 325, 275 ja 175 euroa. Seisomapaikkakausikortin hinta on 175 euroa.

Miksi istumapaikkakausikorttien hintoja on porrastettu ja miten eri hintaiset kausikortit eroavat toisistaan, Ketterän toiminnanjohtaja Tomi Sillanvuo?

— Viime vuonna kaikki hallin istumapaikat olivat toisiaan samanhintaisia, mutta jos vertaa alariviä tai reunoja, niin näkyvyys siellä on selvästi heikompi kuin keskellä katsomoa. Tämän vuoksi katsoimme, että kausikortit on syytä hinnoitella uudestaan. Hallin parhailla paikoilla lähes siniviivojen välissä olevat kolme-neljä yläriviä kuuluvat 325 euron kategoriaan ja kaksi alinta riviä puolestaan halvimpaan 175 euron kategoriaan. Suurin osa paikoista kuuluu kuitenkin keskimmäiseen hintaluokkaan, joten suurimmalle osalle kausikorttilaisista tulee parinkympin hinnankorotus.

Miten perustelette sitä, että seisomapaikkakausikortti on samanhintainen kuin halvin istumapaikkakausikortti?

— Näkisin asian mieluummin niin päin, että halvin istumapaikkakausikortti on yhtä edullinen kuin seisomapaikkakausikortti. Sekä alarivien istumapaikkakausikortit että seisomapaikkakausikortit olivat toukokuun ajan myynnissä 99 euron kampanjahintaan, josta nyt on vain palattu normaalihintoihin. Kysyntä näille istumapaikoille ei kuitenkaan ole järin suurta.

Montako istuma- ja seisomapaikkakausikorttia Ketterä myi viime kaudella?

— Kausikortteja oli noin 350, joista suurin osa oli istumapaikkakausikortteja. Seisomapaikoille myydyt kausikortit liikkuvat kymmenissä.

Viiime kaudella kausikorttipaikan varanneilla oli etuoikeus lunastaa sama paikka ensi kaudeksi. Miten hyvin kausikortteja on uusittu?

— Erittäin hyvin. Voisi sanoa, että vain muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta katsojat ovat pitäneet kiinni paikoistaan. Kokonaiskausikorttimäärä tulee kasvamaan viime kaudesta. Ilmassa on ollut sitäkin, että yhden kausikortin sijaan on nyt haluttu kaksi korttia. Minun veikkaukseni on, että hallin 1 200 paikasta noin kolmannes myydään kausikortteina.

Kuinka iso prosentti Ketterän budjetoiduista tuloista koostuu kausikorttien myynnistä?

— Jos määrät ovat yhtään sellaisia kuin olemme laskeneet, niin ainakin kuudesosa ja parhaassa tapauksessa jopa viidesosa.

Elokuun harjoitusturnauksen lipunmyynti alkaa keskiviikkona. Montako lippua turnaukseen on tavoitteena myydä?

— Tilanne on siinä mielessä erilainen kuin aiempina vuosina, että Ketterä pelaa nyt turnauksessa. Toivotaan tietysti, että halli tulisi mahdollisimman täyteen joka peliin. Jos pääsemme 700—800 hengen ottelukohtaiseen keskiarvoon, niin olen oikein tyytyväinen.

Onko ottelutapahtumiin suunnitteilla muutoksia esimerkiksi myyntipisteiden osalta?

— Suurin muutos on ykköskatsomon oikean puolen muuttaminen anniskelukatsomoksi. Muilta osin järisyttäviä muutoksia ei ole odotettavissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat