Tilaajalle

Arkistosta: Ruokolahdella riemuittiin, Imatralla kasvot kivettyivät — Vuoden 2015 eduskuntavaalit toivat Tiilikaiselle ja Kymäläiselle riemusaaton jatkokaudelle, Urpalainen ja Kärnä jännittivät viimeiseen asti

Vuoden 2015 vaalien ylivoimainen voittaja Etelä-Karjalassa oli Kimmo Tiilikainen (kesk.), joka marssi yli 9 000 äänen potillaan lopulta myös ministeriksi. Valvojaisissa hilpeyttä riitti myös Suna Kymäläisen (sd.) joukoissa, mutta imatralaisehdokkaiden Jukka Kärnän (sd.) ja Anu Urpalaisen (kok.) tilaisuuksissa ilmeet olivat vakavat. Julkaisemme koosteen vaalivalvojaisista tehdyistä jutuista, jotka julkaistiin Uutisvuoksessa 20.4.2015.

Otto Ponto

Voittajan joukkojen oli helppo hymyillä: Kimmo Tiilikainen (edessä) oli viime eduskuntavaaleissa Etelä-Karjalan äänikuningas.

Neljä vuotta sitten vaalivalvojaisia vietettiin Ruokolahdella ja Imatralla kaksijakoisissa tunnelmissa. Kimmo Tiilikainen (kesk.) keräsi kautta aikojen suurimman äänisaaliinsa ja eukkopitäjän toisena kansanedustajana jatkoi Suna Kymäläinen (sd.). Imatralla odotukset Anu Urpalaisen (kok.) ja Jukka Kärnän (sd.) jatkamiselle eduskunnassa murenivat ääntenlaskennan etenemisen tahdissa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset