Uimahallia ja urheilutaloa koskenut adressi keräsi 1 978 allekirjoitusta, ja se luovutettiin kaupungille tänään — Kaupungintalolla ajatuksia on määrä saada kokoon joulukuun aikana

Kaupunginhallitus ja valtuusto kokoustavat seuraavan kerran joulukuun 16. päivä.

ANU PAKARINEN

Ulla-Maija Järnstedt käynnisti nimenkeruun lokakuussa. Adressilla halutaan vaikuttaa Imatran päättäjiin, jotta uudisrakennettavat uimahalli ja urheilutalo säilyisivät jatkossakin Mansikkalassa.
Ulla-Maija Järnstedt käynnisti nimenkeruun lokakuussa. Adressilla halutaan vaikuttaa Imatran päättäjiin, jotta uudisrakennettavat uimahalli ja urheilutalo säilyisivät jatkossakin Mansikkalassa.

Imatran uimahallin ja urheilutalon tulevaan sijaintiin vedonnut adressi luovutettiin kaupungille tänään.

Nimienkeruu palveluiden säilyttämiseksi Mansikkalassa sai taakseen 1 978 puumerkkiä.

Adressin käynnisti imatralainen näyttelijä Ulla-Maija Järnstedt, joka luovutti sen maanantaina kaupunginhallituksen Anna Helmiselle ja Mikko Airakselle yhdessä näyttelijä Pirja Arposen kanssa.

— Perusteet kuunneltiin hyvin ja he kertoivat, että mitään päätöksiä ei ole tehty mihinkään suuntaan vielä. Selvitysmies tekee nyt selvityksiä eri paikkojen osalta, Järnstedt sanoo.

Hän kertoo korostaneensa perusteluissaan Mansikkalan sijaintia tasapuolisten kulkuyhteyksien ja viereen nousevan puukoulun kannalta.

— Minut pysäytetään päivittäin ja aiheesta kysytään. Uskon, että imatralaisten ihmisten huolta ei voi sivuuttaa.

Kaupunginhallitus kokoustaa seuraavan kerran 16. joulukuuta. Ratkaisuja pyritään samaan joulukuun aikana, kertoo kaupunginhallituksen jäsen Mikko Airas.

— Hieno asia, että he ovat olleet aktiivisia ja keränneet asialle kannatusta. Se otetaan tietenkin mielellään vastaan ja huomioidaan päätöksenteossa.

Airas ei osaa sanoa, miten adressi tulee vaikuttamaan asiasta käytäviin keskusteluihin.

— Kun iso porukka on koolla, keskustelu ohjaa päätöksentekoa.

Juttua muokattu 25.11. kello 16.03. Korjattu tieto kaupunginhallituksen seuraavan kokouksen ajankohdasta. Seuraava kokous on 16. joulukuuta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset